До головного змісту
Moodle ЦДПУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Українська (uk)
    • English (en)
    • Українська (uk)
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Каталог вибіркових дисциплін ЦДПУ ім. В. Винниченка на 2021/2022 н.р. другий (магістерський) рівень вищої освіти / ►
  • Дисципліни фізико-математичного, природничого профілю / ►
  • Методика навчання кулінарної справи / ►
  • Резюме

Методика навчання кулінарної справи

Самореєстрація
  • Викладач: Абрамова Оксана Віталіївна

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • База данихЗаявка на створення курсу

    • База данихПитання до адміністратора системи

    • ФорумНовини сайту

    • Поточний курс

      • Методика навчання кулінарної справи

    • Курси

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
Методика навчання кулінарної справи 2022